FCV Studios fyller fem år och har minst sagt fullt upp!

FCV Studios fyller fem år och har minst sagt fullt upp!

I år fyller vi hela fem år! Detta firar vi bland annat genom att lansera en ny hemsida, medverka på Boden Game Changer och ingå i ”KING Scholarship” som är en banbrytande satsning för inkludering och jämställdhet inom spelbranschen. Hektiskt är bara förnamnet!

Vi kunde inte vara mer stolta över det vi åstadkommit under de fem år vi existerat som företag. Vår verksamhet genererar konkreta resultat för unga som varken arbetar eller studerar. Det vi gör vi genom våra program, metoder och spel fungerar verkligen, och tillsammans med våra deltagare skapas verklig förändring. Till exempel har vårt unika Gamecamp-koncept resulterat i enastående resultat, där otroliga 95% av deltagarna i genomsnitt har gått direkt från att inte arbeta eller studera till att antingen börja studera eller få ett jobb efter programmet.

Här är lite av vad vi har på gång:

– KING Scholarship, ett samarbete med KING och Dataspelsbranschen med start den 25 april. Programmet vänder sig till kvinnor och icke-binära som vill starta en karriär inom spelutveckling.

– Det närmar sig lansering av vårt första spel Hot Skills® – ett strategiskt och socialt spel som inte bara underhåller utan också ger arbetssökande värdefulla råd och verktyg för att övervinna hinder på vägen till att få ett riktigt jobb.

– I samband med att vi medverkar på Boden Game Changer släpper vi denna helt nya hemsida för FCV Studios. Sidan är framtagen av Kicki och Danne på Framtidsbyrån i Piteå, och vi är supernöjda med resultatet! Här på hemsidan kan du ta del av mer information om oss och hålla dig uppdaterad kring vad som händer hos oss.

Rulla till toppen