Studiemotiverande introduktionskurser i spelutveckling

Vi erbjuder kurser och arbetsmarknadsåtgärder på c:a 8 veckor där i genomsnitt mer än 95% av deltagarna går från ett utanförskap vidare till jobb eller utbildning.  Våra uppskattade kurser är riktade till unga vuxna som varken arbetar eller studerar. I kurserna använder vi spel som verktyg för att visa våra deltagare på möjliga vägar till en meningsfull framtid.

Vi erbjuder kurser på gymnasienivå inom kommunal vuxenutbildning eller folkhögskola. Kurserna är tänkta att användas som en anpassad insats för unga vuxna.

FCV Game Camps

FCV Game Camps är ett koncept som erbjuder unga vuxna som varken arbetar eller studerar att lära sig mer om hur man bygger dataspel. Under ett antal veckor tillsammans med likasinnade tas de första stegen till ett spännande och kreativt framtidsyrke inom spelutveckling. Vårt uppdrag under spelutbildningen är bland annat att hjälpa dem att se sina styrkor och hitta sina drivkrafter. 

Titta gärna på vår film från det Summer Game Camp som arrangerades i Boden 2021 för att lyssna till upplevelser från några av våra deltagare.

Game On!

Workshops och föreläsningar

Vi erbjuder workshops och föreläsningar för aktörer som på olika sätt jobbat med unga som varken studerar eller arbetar. Våra kunder och partners är kommuner, företag, civilorganisationer, utbildningssamordnare och andra kompletterande aktörer till Arbetsförmedlingen. 

Vill du och vara med och göra skillnad för ungdomar som ännu inte hittat sin väg i livet? Hör av dig till oss så hittar vi på något bra tillsammans.

Rulla till toppen